Galerie

Galerie de Verbeelding

Wat begon als Atelier is uitgegroeid tot een mooie expositie ruimte nabij het centrum van Wijhe tussen Zwolle en Deventer. De Galerie is goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto.

In de Galerie tref je naast keramiek, eigen werk van Henny Schaapman ook werk van drie vaste exposanten met glas, steen en paper art.  In wisselende expositieperiodes worden er twee gastexposanten uitgenodigd om hun werk te tonen met diverse disciplines. Elk werk is uniek en van  goede kwaliteit.

Neem een kijkje bij Galerie de Verbeelding,  en het aangrenzend gelegen Atelier, laat jezelf verrassen door een explosie aan creativiteit.

Je bent van harte welkom!   We volgen de richtlijnen van het RIVM ten aanzien van Covid19.

Open maandag en dinsdag van 09.00-16.00 uur.  Ieder laatste weekend van de maand van 10.00-16.00 uur en verder zijn we vaak open of in de buurt bel gerust 06-45039037 (ook voor het maken van een afspraak).

Uitgifte punt van de KunstKrant  de informatiekrant voor beeldende kunst.

Een bezoek waard;  online kunstenaars.....Online platform hedendaagse kunst.

Wanneer je een workshop wilt volgen of een rondje kunst en cultuur in de buurt wilt ervaren en na al deze mooie indrukken wilt rusten en overnachten, dan kun je goed terecht in de prachtige boerderijkamers van de Schaasberg.